Student Teach

Student Teach is een bijleskantoor voor en door studenten dat streeft naar kwaliteitsvolle bijlessen in de regio Limburg. Vaak hebben leerlingen problemen met één of meerdere vakken op school. Dit brengt een hele hoop frustraties en spanningen met zich mee. Om te vermijden dat één knelpunt de vlotte overgang naar het volgende jaar blokkeert, staan wij met Student Teach paraat om deze studenten te ondersteunen. De individuele begeleiding die wij bieden is afgestemd op de noden van de student.

Neem gerust een kijkje op onze website en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Q&A

Student Teach gaat steeds op zoek naar een bijlesgever die aansluit bij de noden van de student.

Doordat onze bijlesgevers zelf studenten zijn, kennen zij de leerstof door en door. Hiernaast hebben ze ook ervaring met de desbetreffende professor en de manier van examineren. Deze ervaringen zorgen ervoor dat onze bijlesgevers zeer doelgericht andere studenten verder kunnen helpen. Ook voor leerlingen uit het lager- en middelbaaronderwijs zijn er bijlesgevers beschikbaar.

Student Teach biedt bijlessen aan in pakketten van 2 uur. Voor één pakket betaalt u 50 euro. Natuurlijk kan u ook meerdere bijlespakketten aanschaffen.

Student Teach is zeer flexibel. De datum en plaats van de bijles vastleggen, gebeurt in overeenstemming tussen bijlesgever en bijlesnemer. Naast een bijles aan huis, kan u bij Student Teach ook kosteloos een lokaal aan de Uhasselt of bij Student Hotspot reserveren. Dit lokaal is voorzien van de nodige voorzorgsmaatregelen om de bijles op een veilige manier te doen verlopen. Online bijlessen zijn ook een mogelijkheid.

Student Teach verzorgt bijlessen voor mensen uit het lager, middelbaar en hoger onderwijs uit de regio Limburg.

Ons visitekaartje

test NL